Lekker voor een complete maaltijd - Verstegen

Lekker voor een complete maaltijd

Vind je het lastig om een complete maaltijd om smaak te brengen? Met onze mixen kom je een heel eind! Maak een Chili con Carne, Lasagne of Burrito en je hebt maar één blend nodig. Bereid één maaltijd en met de portiezakjes heb je dan ook maar één zakje nodig! Wil je liever een voorraadverpakking? Ook deze hebben wij in het assortiment.

Ga jij ook aan de slag met onze producten net als onze volgers?

Deel je gerecht met de #verstegenfriends

Original Spice Blend - Italian Blend voor Pasta

Met de Original Spice Blend – Italian Blend voor Pasta geef je jouw gerecht toch de vertrouwde Verstegen-smaak in een eigentijds jasje. De blend bevat alleen 100% natuurlijke ingrediënten en geen toegevoegd zout. Geef een pastagerecht makkelijk en snel een Mediterrane smaak van paprika en oregano. Door het hippe voorraadpotje heb je altijd voldoende in huis.

Mix voor Chili con Carne (100% natuurlijk)

De Mix voor Chili con Carne (100% natuurlijk) bevat pure kruiden en specerijen die dichtbij de oorsprong worden geteeld door lokale boeren. De mix bevat kruiden en specerijen die vers worden gemalen in Rotterdam. Deze mix geeft de typische smaak van chili con carne aan je gerecht door de licht pittige smaak van chili en zoete tonen van paprika.

Mexican Taco Seasoning Mix

Geef in een handomdraai smaak aan je wereldse tacogerecht met de Mexican Taco Seasoning Mix. Met de mix geef je een warme en licht pittige smaak aan je taco’s door de komijn, knoflook en jalapeño peper. Met deze 100% natuurlijke mix in voorraadverpakking heb je altijd voldoende in huis.

Lekker voor een complete maaltijd