Lekker voor groente - Verstegen

Lekker voor groente

Wil je vegetarisch koken of wil je graag meer groenten eten en zoek je inspiratie? Op deze pagina hebben we een selectie gemaakt met producten die allemaal heerlijk smaken bij groenten(bereidingen). Probeer bijvoorbeeld de kruiden- en specerijenmixen voor groenten uit de oven of breng een vegetarische couscoussalade eenvoudig op smaak met de speciale mix!

Ga jij ook aan de slag met onze producten net als onze volgers?

Deel je gerecht met de #verstegenfriends

Mix voor Boontjes - Groentefinish (100% natuurlijk)

Geef een fris zoete smaak aan boontjes met de Mix voor Boontjes - Groentefinish (100% natuurlijk). De pure kruiden en specerijen komen bij de oorsprong vandaan en worden vervolgens vers gemalen in Rotterdam. De mix bevat minder toegevoegd zout. De portieverpakking is handig voor eenmalig gebruik.

Mix voor Zoete Aardappel & Pompoen - Groentefinish (100% natuurlijk)

Breng zoete aardappel en pompoen eenvoudig op smaak met Mix voor Zoete Aardappel & Pompoen - Groentefinish in handige ministrooier. Je kunt blijven combineren en variëren met de 100% natuurlijke kruidenmix. De ministrooier is verkrijgbaar bij Albert Heijn of te bestellen via de Verstegen webshop.

Mix voor Geroosterde Broccoli & Champignon (100% natuurlijk)

De Mix voor Geroosterde Broccoli & Champignon (100% natuurlijk) is een portieverpakking. Handig voor eenmalig gebruik! De mix bevat alleen pure kruiden en specerijen, zoals o.a. kurkuma en groene peper. Hiermee breng je broccoli en champignons eenvoudig op smaak.