Lekker voor kip - Verstegen

Lekker voor kip

Met de mixen voor kip geef je kip een pikante, kerrie of juist kruidige smaak. Met de portiezakjes heb je precies genoeg in huis voor de bereiding van één maaltijd. Ben je juist op zoek naar een voorraadverpakking? Ook die hebben we in het assortiment. Bestel eenvoudig je producten en binnen 3 werkdagen heb je jouw pakket al in huis.

Ga jij ook aan de slag met onze producten net als onze volgers?

Deel je gerecht met de #verstegenfriends

Original Spice Blend - Spicy Blend voor Kip

De Original Spice Blend – Spicy Blend voor Kip is een blend gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bevat geen toegevoegd zout. Met deze blend geef je kip snel en makkelijk een pittige smaak met chili en sesamzaad. Met het voorraadpotje heb je altijd voldoende van de blend in huis.

Mix voor Kip Krokant - Cajun

De Mix voor Kip Krokant - Cajun geeft een mild pikante smaak en krokante bite aan kip. Met deze mix heb je geen ei, melk of olie nodig bij de bereiding. Maak de kip eenvoudig klaar in een oven, koekenpan of airfryer. De mix zit in een voorraadverpakking zodat je altijd voldoende in huis hebt.

Mix voor Kip - Traditioneel (100% natuurlijk)

De Mix voor Kip – Traditioneel (100% natuurlijk) is een mix van pure kruiden en specerijen. Deze kruiden en specerijen komen bij de oorsprong vandaan en worden vervolgens vers gemalen. De mix geeft een traditionele geur en smaak, zoals van kip aan het spit. Het zakje is handig voor eenmalig gebruik (4 pers.).