Lekker voor snacks - Verstegen

Lekker voor snacks

Een keer verantwoord snacken of je snack zelf maken? Maak met de Verstegen producten heerlijke gehaktballetjes, krokante kipstukjes of kruidige groentefrietjes. Met de portiezakjes kun je gemakkelijk doseren, maar het assortiment biedt ook mogelijkheden voor voorraadverpakkingen. Bestel eenvoudig jouw product en je ontvangt het pakket al binnen 3 werkdagen.

Ga jij ook aan de slag met onze producten net als onze volgers?

Deel je gerecht met de #verstegenfriends

Illie Billie Tomaten Ketchup

De Illie Billie Tomaten Ketchup is een heerlijke saus gemaakt van de allerbeste zongerijpte tomaten. De ketchup bevat geen suikervervangers of zoetstoffen, maar behoudt wel de vertrouwde zoete smaak van ketchup. De saus is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn of te bestellen in de Verstegen webshop.

Satésaus kant-en-klaar 5x80ml cups

Een heerlijke satésaus kant-en-klaar voor gebruik. De smaak is perfect in balans doordat de saus mild, pittig en zoet is. Met de beste gebrande pinda’s, kruiden en specerijen. Lekker voor bij gerechten, maar ook voor bij snacks. De portieverpakking is eenvoudig op te warmen in de magnetron.

Satésaus kant-en-klaar 500g beker

Een kant-en-klare satésaus in een beker van 500 gram. Een heerlijke saus met de best gebrande pinda’s en heerlijke kruiden en specerijen die bij de oorsprong vandaan komen. De saus is gemakkelijk op te warmen in een pannetje of in de magnetron.

Verstegen producten