Lekker voor vegetarische maaltijden - Verstegen

Lekker voor vegetarische maaltijden

Ben jij fan van snelle én gezonde vegetarische gerechten en vind je het lastig om het gerecht lekker te maken zonder de smaak van vlees? Wij helpen je graag. Het Verstegen assortiment bevat allerlei producten om vegetarische gerechten op smaak te brengen. Neem bijvoorbeeld onze portiezakjes of de Spice Blends voor Vega. Uiteraard zijn al onze andere kruiden- en specerijen(mixen) ook geschikt voor vegetarische gerechten. Het juiste product gevonden? Bestel hem direct eenvoudig met één klik op de knop!

Ga jij ook aan de slag met onze producten net als onze volgers?

Deel je gerecht met de #verstegenfriends

Original Spice Blend - Spicy Blend voor Chili Con Carne

Deze chili sin carne is een vegetarische variant op de bekende chili con carne. Het gerecht bevat geen rundergehakt, maar vegetarisch gehakt waardoor je toch het effect hebt van vlees. Het heeft een geroosterde knoflook en groene paprika smaak. Bovendien bevatten alle Original Spice blends 100% natuurlijke ingrediënten en geen toegevoegd zout.

Lees meer
Spice Blends voor Vega – Mac & Cheese

Een heerlijke vegetarische ovenschotel van mac and cheese met pompoen. Het gerecht is op smaak gebracht met de Spice Blend voor Vega - Mac & Cheese. Je creëert met de blend een hartige bite doordat deze geroosterde knoflook en basilicum bevat, én het ingrediënt 'miso'. Ga jij ook aan de slag met deze bijzondere mix?

Lees meer
Pure Specerijenmengeling – Ras el Hanout

Ras el Hanout betekent letterlijk ‘het beste van de winkel’. Het is een populaire Marokkaanse specerijenmelange die in geheel Noord Afrika wordt gebruikt. De mengeling bestaat 100% uit specerijen en bevat geen toegevoegd zout. Heerlijk voor in de tajine en bijvoorbeeld door de gevulde portobello.

Lees meer