Lekker voor vlees - Verstegen

Lekker voor vlees

Een lekker stuk gekruid vlees om te grillen, het ultieme broodje shoarma maken of varkensstukjes marineren? Dat doe je met onze kruiden- en specerijenmixen speciaal geselecteerd voor diverse soorten vlees! Gebruik de 100% natuurlijke mixen, blends zonder zout of traditionele mixen. Bestel je producten eenvoudig en ontvang je pakket binnen 3 werkdagen.

Ga jij ook aan de slag met onze producten net als onze volgers?

Deel je gerecht met de #verstegenfriends

Original Spice Blend - Dutch Blend voor Stoofvlees

Geef eenvoudig een warme smaak aan je stoofvlees met de Original Spice Blend – Dutch Blend voor Stoofvlees. Een blend met 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegd zout. De vertrouwde Verstegen-smaak zit in een handig voorraadpotje, dus je hebt altijd voldoende in huis.

Mix voor Shoarma (100% natuurlijk)

Kruid je vlees met de authentieke Mix voor Shoarma (100% natuurlijk). Je geeft hiermee vlees een volle smaak van komijn, paprika en gember. De kruiden en specerijen worden geteeld door boeren bij de oorsprong en worden vers gemalen in Rotterdam. Nu in handige portieverpakking!

Mix voor Speklapjes

In een handomdraai breng je speklapjes op smaak met de Mix voor Speklapjes. De mix geeft een volle zoet kruidige smaak van kerriespecerijen. De mix zit in een voorraadverpakking, waardoor je altijd voldoende in huis hebt.