Lekker voor wereldse inspiratie - Verstegen

Lekker voor wereldse inspiratie

Een Marokkaanse stoofpot maken? Of liever een Italiaanse pasta? In ons assortiment is ieder werelddeel vertegenwoordigd. Zo hebben we 100% specerijen blends voor bijvoorbeeld Midden-Oosterse gerechten en blends met 100% natuurlijke ingrediënten voor bijvoorbeeld Mexicaanse gerechten. Met welke kruiden en specerijen ga jij aan de slag?

Ga jij ook aan de slag met onze producten net als onze volgers?

Deel je gerecht met de #verstegenfriends

Original Spice Blend - Java Blend voor Nasi of Bami

Breng je favoriete nasi of bami eenvoudig op smaak met de Original Spice Blend – Java Blend voor Nasi of Bami. Geef nasi een licht pittige smaak van gember en citroengras. Door het voorraadpotje heb je altijd voldoende in huis. Bovendien bevat de blend 100% natuurlijke ingrediënten en geen toegevoegd zout.

Liquid Spice Blend - Latin Smokey Paprika

Breng je wereldse gerecht heerlijk op smaak met de Liquid Spice Blend – Latin Smokey Paprika. Met deze licht pittige vloeibare blend op waterbasis, kun je eenvoudig doseren in warme én koude gerechten. Bestel de Latin Smokey Paprika eenvoudig in de Verstegen webshop.

Pure Specerijenmengeling - Cajun

De Pure Specerijenmengeling - Cajun bevat klassieke ingrediënten met een uitgesproken smaak. De mengeling is ontwikkeld met de lekkerste kruiden en specerijen. De lichtpittige mix uit Louisiana past perfect bij gerechten met kip en vis en bevat geen toegevoegd zout.