Bezorginformatie van onze webshop - Verstegen
Alles wat je moet weten over de bezorging van jouw bestelling

Als je producten bij ons bestelt, wil je natuurlijk weten wanneer jouw bestelling bezorgd wordt. Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over de bezorging van jouw bestelling. Wij verzenden al onze bestellingen via PostNL.

Bezorginformatie: standaard levertijden

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Al onze bestellingen worden bezorgd door PostNL. Wij versturen pakketten op maandag t/m vrijdag. Al onze pakketten zijn voorzien van een Track & Trace Code, zodat je deze altijd kunt volgen. Bezorging duurt normaal gesproken 1 tot 3 werkdagen. Soms komt het echter voor dat er bij PostNL een vertraging is, of dat iets anders misgaat bij jouw bestelling.

 
Mijn Track & Trace Code geeft aan dat mijn pakket nog niet door PostNL is ontvangen of verwerkt. Betekent dit dat mijn bestelling nog niet is verzonden?

Nee. Indien je een Track & Trace Code van ons ontvangt, is jouw bestelling binnen onze webshop namelijk verwerkt en overgedragen aan PostNL. PostNL brengt de pakketten vervolgens naar een depot, waar deze moeten worden gescand. Is jouw bestelling nog niet gescand door PostNL, dan kan de Track & Trace Code nog geen verwachte bezorgdatum aangeven en krijg je deze melding te zien.

 
Mijn bestelling is niet bezorgd, wat nu?

Wat vervelend dat jouw bestelling niet is bezorgd! Uiteraard bieden wij in dat geval graag een gepaste oplossing aan. Wanneer een bestelling binnen Nederland na 3 bezorgdagen niet is aangekomen, raden we je aan om contact op te nemen via onze klantenservice, wij helpen je graag verder.

Bezorging rondom de feestdagen

Pakketbezorging is van maandag t/m zaterdag. Als één van deze werkdagen op een feestdag valt, worden er geen pakketten bezorgd door PostNL. In 2023 zijn dit de volgende dagen:

- Nieuwjaarsdag (zaterdag 1 januari 2023)
- Tweede Paasdag (maandag 10 april 2023)
- Koningsdag (donderdag 27 april 2023)
- Hemelvaartsdag (donderdag 18 mei 2023)
- Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei 2023)
- Eerste kerstdag (maandag 25 december 2023)
- Tweede kerstdag (dinsdag 26 december 2023)

* Voor de bezorging zijn wij te allen tijde afhankelijk van PostNL. Soms gebeurt het dat een pakket is vertraagd, bijvoorbeeld doordat er iets niet goed ging bij de sortering in het sorteercentrum van PostNL, of door slechte weersomstandigheden. Hier kunnen wij helaas niets aan doen. Is jouw bestelling niet bezorgd binnen de verwachte termijn en weet je zeker dat het bezorgadres klopt? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Vragen? Neem contact met ons op


Heb je overige vragen? We helpen je graag verder! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice:


✉️ info@verstegen.nl
☎️ +31 (0) 10 245 51 00