Burrito’s met kip, wortel, tomaat en mais - Verstegen
  • Space
  • Space
Space

Burrito’s met kip, wortel, tomaat en mais

Rijk gevulde burrito’s met licht gemarineerde kippendijen en een heerlijk frisse Mexicaans getinte salade.

Verstegen producten:

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze


  1. Snipper de tenen knoflook fijn. Meng in een kom de kippendijen met de knoflook, Dragon en olijfolie. Voeg eventueel naar smaak peper en/of zout toe. Laat even staan.

  2. Snijd ondertussen de rode paprika in blokjes van 1 cm, de cherrytomaten in vieren en hak de verse koriander fijn. Laat de mais uitlekken. Meng in een kom de veldsla met de rode paprika, cherry tomaten, peen julienne, mais en koriander. Voeg de yoghurt en naar smaak peper toe. Hussel de salade door.

  3. Verhit een pan en braad de kippendijen in de marinade gaar en bruin.

  4. Verwarm ondertussen de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Pak een tortilla en leg 1/8 van de salade in het midden van de tortilla. Leg hierop een gebraden kippendij en vouw de tortilla als een envelop dicht. Herhaal voor alle tortilla’s.

Ingrediënten

- 8 tortilla wraps
- 8 kippendijen
- 1 rode paprika
- 75 g peen julienne
- 125 g cherrytomaten
- 50 g sla naar keuze, bijv. eikenbladsla melange
- 150 g mais (blik)
- 3 el yoghurt
- 2 tenen knoflook
- 2 el Dragon
- 5 g verse koriander
- 4 el olijfolie
- peper en zout, naar smaak