Gevulde eieren met Oranje Brulsaus - Verstegen
  • Space
Space

Gevulde eieren met Oranje Brulsaus

Deze gevulde eieren met Oranje Brulsaus zijn de ideale eenvoudige snack om te serveren bij een oranje feest. Krulpeterselie kan natuurlijk niet ontbreken bij een gevuld eitje. Met dit recept maak je 12 gevulde eieren, waar je heerlijk met een groot gezelschap van kan smullen.

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Bijgerecht Lunch Ontbijt Snacks Voorgerecht

Bereidingswijze


  1. Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat ze goed schrikken onder koud water en pel ze.

  2. Snijd de eieren in de lengte door midden en haal het hardgekookte eigeel er voorzichtig uit.

  3. Prak in een kom het eigeel met de Oranje Brulsaus tot een grove crème.

  4. Doe de crème in een spuitzak en vul hiermee de holtes van de eieren waar het eigeel in zat. Garneer de gevulde eieren met peterselie.


Tip:
Heb je geen spuitzak bij de hand, vul dan een zipzakje of boterhamzakje en knip de punt eruit.

Ingrediënten

• 6 eieren
• 2 el Oranje Brulsaus
• 2 takjes krulpeterselie

Benodigdheden

Spuitzak