Pita kipshoarma

Deze pita kipshoarma breng je heerlijk op smaak met de Mix voor Shoarma. Maak het af met romige Yoghurtknoflooksaus. Binnen 30 minuten zet je dit heerlijke gerecht op tafel. Verdubbel de ingrediënten en je kunt er met het hele gezin (4 personen) van smullen!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Aantal Personen: 2 Personen
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze

1. Verwarm de pitabroodjes, zoals aangegeven op de verpakking.

2. Snijd de kipfilet in reepjes en kruid met de Mix voor Shoarma. Snijd de rode ui in ringen.

3. Verhit de olie in een ruime pan en bak de kipfilet gaar en goudbruin. Voeg naar smaak eventueel wat Zwarte peper en Zeezout toe.

4. Vul de opgewarmde pitabroodjes met de kipshoarma, ijsbergsla en rode ui. Serveer direct.

Variatietip:
Serveer de pitabroodjes met Yoghurtknoflooksaus. Voeg naar smaak extra groenten toe, zoals plakjes komkommer, reepjes paprika en/of plakjes tomaat.

Ingrediënten

– 400 g kipfilet
– 4 (grote) pitabroodjes (2 per persoon)
– 100 g fijngesneden ijsbergsla
– 1 rode ui
– 3 el Mix voor Shoarma
– 2 el (olijf)olie
Zwarte peper, naar smaak
Zeezout, naar smaak
– Yoghurtknoflooksaus, naar smaak