Krokante groentefriet met Oranje Brulsaus - Verstegen
  • Space
Space

Krokante groentefriet met Oranje Brulsaus

Deze gekleurde groentefriet van pastinaak, winterpeen en zoete aardappel is het perfecte gezonde alternatief voor normale friet. De verschillende groenten zijn knapperig gebakken in de oven en op smaak gebracht met de Mix voor Patat & Frites. Serveer met Oranje Brulsaus en je hebt een heerlijke snack voor bij een oranje feest.

Verstegen producten:

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Oventijd: 30 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Bijgerecht Snacks

Bereidingswijze


  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier

  2. Schil de pastinaak, winterpeen en zoete aardappel en snijd in frieten.

  3. Doe de friet met de maïzena in een afsluitbare bak en schud goed, zodat alle frieten bedekt zijn met een dun laagje.

  4. Kluts de eieren in een schaal. Meng in een andere schaal het amandelmeel en de Mix voor Patat & Frites. Haal de friet eerst door het ei en vervolgens door het amandelmeel.

  5. Leg de frieten op de met bakpapier beklede bakplaat. Zorg ervoor dat ze niet op elkaar liggen. Bak de groentefriet in circa 20 á 30 minuten goudbruin en gaar. Serveer met Oranje Brulsaus.

Ingrediënten

• 200 g pastinaak
• 200 g winterpeen
• 200 g zoete aardappel
• 35 g maïzena
• 2 eieren
• 100 amandelmeel
• 2 el Mix voor Patat & Frites
Oranje Brulsaus

Benodigdheden

Afsluitbare bak
Bakplaat
Bakpapier