Krokante kipburger - Verstegen
  • Space
Space

Krokante kipburger

De lekkerste krokante kip maak je nu zelf met de Mix voor Kip Krokant! Zo maak je bijvoorbeeld eenvoudig je eigen kipburger met frisse groenten. De kip kruid je met de Mix voor Kip Krokant - Kerrie, hiervoor heb je geen ei nodig. Geniet er met het hele gezin van!

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze


  1. Snijd de tomaten in plakken en de rode uien in ringen.

  2. Verdeel de Mix voor Kip Krokant - Kerrie over een diep bord. Haal de kipfilets door de Mix voor Kip Krokant - Kerrie, en zorg ervoor dat de kipfilets aan beide kanten goed bedekt zijn.

  3. Verwarm ruim olie in een koekenpan en bak de kipburgers aan beide kanten (om en om) goudbruin.

  4. Snijd de hamburgerbroodjes open, leg hierop sla, de rode ui ringen, de kipburger, gevolgd door een plakje kaas en tomaat.

  5. Verdeel een eetlepel mayonaise over het bovenste broodje en druk deze op de burger. Eet smakelijk!


Variatietip

Vervang de mayonaise eens voor Illie Billie Sweet Chili saus. Dat smaakt ontzettend lekker met de kipburger en groenten.

Serveertip

Serveer met (zelfgemaakte) friet en een simpele salade met tomaat, komkommer en een gekookt ei.

Ingrediënten

- 4 hamburgerbroodjes
- 4 plakken kaas
- 4 kipfilets a la minute
- 75 g botersla
- 2 tomaten
- 8 à 10 el Mix voor Kip Krokant - Kerrie
- 4 el mayonaise
- 2 rode uien
- 4 el (olijf)olie
- peper en zout, naar smaak