Lasagne met gehakt en gegrilde groenten

Een lekkere lasagne met gehakt en gegrilde groenten, zoals knolselderij, paprika, oesterzwammen en courgette.

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Oventijd: 40 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de knolselderij. Snijd de kolselderij en courgette in dunne plakken. Halveer de paprika’s, ontpit en snijd nogmaals door midden. Verwijder de stelen van de oesterzwammen.

2. Verhit een grillpan en grill alle groenten.

3. Verhit ondertussen een koekenpan met 2 el (olijf)olie en bak het gehakt rul. Voeg de gezeefde tomaten en de Original Spice Blend – Dutch Blend voor Gehakt toe en bak voor circa 1 minuut al roerend. Haal vervolgens van het vuur.

4. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Begin de lasagne op te bouwen met één soort groente. Bedek met lasagne vellen en 4 à 5 el pastasaus. Herhaal tot alle producten gebruikt zijn en eindig met de saus. Bestrooi met de geraspte kaas.

5. Plaats de ovenschaal in het midden van een voorverwarmde de oven en bak in circa 35 à 40 minuten gaar.

Ingrediënten

– 250 g (verse) lasagne vellen
– 300 g gehakt, naar keuze
– 1 kleine knolselderij
– 2 rode paprika’s
– 300 g oesterzwammen
– 1 courgette
– 500 ml gezeefde tomaten
– 200 g geraspte oude kaas
– 5 el Original Spice Blend – Dutch Blend voor Gehakt
– 2 el (olijf)olie

Benodigdheden

– Grillpan
– Ovenschaal