Maiskolven van de BBQ

Maak met dit recept boterzachte maïskolven van de BBQ met een heerlijk kruidenjasje. Een lekker makkelijk bijgerecht.

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Bijgerecht

Bereidingswijze

1. Steek de barbecue aan. Verwijder eventuele bladeren en draden van de maiskolven, was en dep ze droog.

2. Smelt de boter in een steelpannetje. Meng de gesmolten boter en de World Spice Blend – Cajun tot een glad mengsel. Besmeer de maiskolven goed rondom met het mengsel.

3. Leg 4 stukken aluminiumfolie op het aanrecht. Wikkel nu elke maiskolf in de aluminiumfolie. Leg de foliepakketjes op het rooster van de barbecue boven direct vuur en grill ze 15-20 minuten. Keer de pakketjes regelmatig om.

Ingrediënten

– 4 verse maiskolven
– 125 g (gezouten) roomboter
– 2 el World Spice Blend – Cajun

Benodigdheden

– Aluminiumfolie
– Steelpan
– Kom