Maiskolven van de BBQ - Verstegen
  • Space
Space

Maiskolven van de BBQ

Maak met dit recept boterzachte maïskolven met een heerlijk kruidenjasje. Een lekker makkelijk bijgerecht van de barbecue.

Verstegen producten:

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
  • Categorieën: Bijgerecht

Bereidingswijze


  1. Steek de barbecue aan. Verwijder eventuele bladeren en draden van de maiskolven, was en dep ze droog.

  2. Smelt de boter in een steelpannetje. Meng de gesmolten boter en de World Spice Blend – Likama Hloa tot een glad mengsel. Besmeer de maiskolven goed rondom met het mengsel.

  3. Leg 4 stukken aluminiumfolie op het aanrecht. Wikkel nu elke maiskolf in de aluminiumfolie. Leg de foliepakketjes op het rooster van de barbecue boven direct vuur en grill ze 15-20 minuten. Keer de pakketjes regelmatig om.

Ingrediënten

- 4 verse maiskolven
- 125 g (gezouten) roomboter
- 2 el World Spice Blend – Likama Hloa

Benodigdheden

Aluminiumfolie
Steelpan
Kom