Midden-Oosterse satéspiesjes met bloemkool en champignons - Verstegen
  • Space
Space

Midden-Oosterse satéspiesjes met bloemkool en champignons

Met dit recept maak je een heerlijke satéspies in een Midden-Oosters jasje. Lekker met de geroosterde bloemkool en champignons.

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze


  1. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en maak de champignons schoon. Snijd de kipdijfilet in blokjes.

  2. Meng in een kom de kipblokjes, bloemkool en champignons met de World Spice Blend – Gamsa Medina. Laat dit een halfuur marineren.

  3. Rijg afwisselend de kipblokjes, bloemkool en champignons aan de satéprikkers.

  4. Steek de barbecue aan. Leg de spiesen op direct vuur op de BBQ en grill deze circa 15 minuten tot ze gaar zijn.

Ingrediënten

- 380 g kipdijfilet
- 2 el World Spice Blend – Gamsa Medina
- 250 g champignons
- 1 kleine bloemkool

Benodigdheden

Grote satéprikkers