Mihoen met garnalen, doperwten en wortel - Verstegen
  • Space
Space

Mihoen met garnalen, doperwten en wortel

Maak met dit recept een makkelijk wokgerecht voor een doordeweekse dag. Bomvol met heerlijke garnalen, doperwten, wortel en paprika. Dit gerecht breng je op smaak met de 100% natuurlijke Original Spice Blend - Java Blend voor Nasi/Bami. Deze blend bevat geen toegevoegd zout, waardoor dit een perfect gerecht is als je niet te veel zout wilt eten. Je geeft wel de lekkere smaak van gember en citroengras aan dit wokgerecht.

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze


  1. Kook de mihoen volgens aanwijzing op de verpakking.

  2. Ontdooi ondertussen de doperwten. Snijd de gele paprika en rode ui in grove stukken.

  3. Verhit de olijfolie in de pan en fruit de rode ui aan. Voeg de paprika, de garnalen en de Original Spice Blend – Java Blend voor Nasi/Bami toe en bak rondom aan.

  4. Voeg tot slot de gekookte mihoen, wortel julienne en taugé toe en bak nog circa 1 à 2 minuten mee.


Variatietip
Vervang de mihoen ook eens voor bloemkoolrijst of courgette spaghetti voor een koolhydraat arm gerecht.

Ingrediënten

- 400 g mihoen
- 300 g grote, gepelde garnalen
- 100 g doperwten, diepvries
- 100 g taugé
- 100 g wortel julienne
- 1 gele paprika
- 1 rode ui
- 3 el Original Spice Blend – Java Blend voor Nasi/Bami
- (olijf)olie