Pangasiusfilet en papillot met zoete aardappel en kastanjechampignons

Zachte pangasiusfilet en papillot met een kruidige Ras el Hanout dressing. De vis is ‘en papillot’ gegaard in de oven met zoete aardappel, paprika en kastanjechampignons.

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Oventijd: 15 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper de ui. Maak de kastanjechampignons schoon en snijd deze in vieren. Schil de zoete aardappels. Snijd de zoete aardappels en de groene paprika in kleine blokjes.

2. Leg de pangasiusfilets op een vel bakpapier, elk op een apart vel. Meng de olijfolie met de World Spice Blend – Ras el Hanout. Besmeer de pangasiusfilets met een kwastje met de marinade.

3. Verdeel de ui, zoete aardappel, paprika en kastanjechampignons rondom de filets op het bakpapier. Voeg naar smaak Zwarte peper toe. Vouw het bakpapier dicht. Knoop de uiteinden eventueel dicht met keukentouw.

4. Leg de ingepakte filets op een bakplaat en bak in circa 12 à 15 minuten gaar.

Ingrediënten

– 4 pangasiusfilets (circa 400 g)
– 500 g oranje zoete aardappels
– 1 groene paprika
– 250 g kastanjechampignons
– 1 ui
– 2 el World Spice Blend – Ras el Hanout
– 4 el olijfolie
Zwarte peper naar smaak

Benodigdheden

– Kwastje
– Bakplaat
– 4 vellen bakpapier