Quesadilla met tuinkruiden gehakt

Quesadilla’s met een Mexicaans tintje! De gevulde lekkere quesadilla’s is met met tuinkruiden gehakt, paprika, rode ui en tomaat. Deze ‘gevulde wraps’ kun je gewoon zelf bakken in de pan, als makkelijke gevulde snack tussendoor of als lunchgerecht. De vernieuwde gehaktmixen van Verstegen bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Nu met nog meer smaak! De pure smaak van de verbeterde receptuur wordt helemaal bepaald door de natuurlijke ingrediënten.

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Oventijd: 5 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Bijgerecht, Lunch, Snacks

Bereidingswijze

  1. Meng het gehakt met de Mix voor Gehakt – Tuinkruiden.
  2. Snijd de paprika’s en rode ui in kleine blokjes.
  3. Snij vervolgens ook de tomaten in kleine blokjes en bewaar deze apart.
  4. Bak in een wokpan het gehakt met 2 el olijfolie al omscheppend rul.
  5. Bak de paprika en ui voor 3 minuten mee met het gehakt en voeg in de laatste minuut de tomaten toe.
  6. Snijd de tortilla’s door de helft. Verhit 1 tl olie in een koekenpan en bak de quesadilla’s één voor één in een koekenpan op half zacht vuur.
  7. Verdeel het gehaktmengsel en de geraspte kaas over de tortilla-helften en vouw deze dubbel.
  8. Bak de quesadilla’s verder tot de kaas gesmolten is en de quesadilla mooi bruin is aan beide kanten.
  9. Serveer direct met guacamole.

Variatietip
Lekker met guacamole, crème fraîche of chilisaus.

Ingrediënten

– 500 g half-om-half gehakt
– 1 rode paprika
– 1 gele paprika
– 2 tomaten
– 8 tortilla’s
– 1 rode ui
– 200 g geraspte kaas
– 1 zakje Mix voor Gehakt – Tuinkruiden
– 2 el olijfolie