Rijstnoedels met broccoli en garnalen - Verstegen
  • Space
Space

Rijstnoedels met broccoli en garnalen

Dit smaakvolle gerecht met rijstnoedels is ideaal voor een lichte maaltijd. Doordat er wordt gekozen voor rijstnoedels, is het gerecht niet te machtig.

Verstegen producten:

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Aantal Personen: 4Personen
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze

1. Pel en snijd de knoflook en ui fijn. Snijd de paprika in repen van 1 cm en snijd de broccoli in roosjes van 2 cm. Snijd de prei in halve ringen van 1 cm dik en maak schoon met water.
2. Breng een pan met water aan de kook en kook de broccoli in 3 minuten beetgaar. Haal de broccoli uit de pan en kook de noedels in het vocht van de broccoli volgens de beschrijving op de verpakking.
3. Verwarm een pan met de helft van de zonnebloemolie en bak de prei, paprika en broccoli 3 minuten. Voeg de World Spice Meal - Noedels kruiden en noedels toe en roer dit door. Schep 1 soeplepel van het kookvocht van de noedels erbij zodat het niet gaat plakken.
4. Verwarm ondertussen een andere pan met de overige zonnebloemolie en bak de knoflook en ui in 3 minuten glazig. Voeg de garnalen toe en bak deze 5 minuten mee.
5. Verdeel de noedels over de borden en garneer met de garnalen.

Variatietip
Kies je liever voor vlees in plaats van vis? Vervang de garnalen dan door biefstukpuntjes. Bak deze 5 minuten mee met de knoflook en ui.

Ingrediënten

- 1 teen knoflook
- 1 ui
- 400 g rode paprika
- 250 g broccoli
- 1 prei
- 300 g rijstnoedels
- 2 el zonnebloemolie
- 2 el World Spice Meal - Noedels
- 350 g garnalen gepeld