Rosbiefrolletjes met rucola en zongedroogde tomaten

Fan van rosbief? Probeer dan eens deze rosbiefrolletjes met rucola en zongedroogde tomaten! Dit borrelhapje is een lekkere toevoeging aan elke borrelavond. De dressing wordt op smaak gebracht met World Spice Blend - Chimichurri, een kruidenmix met een frisse en pittige smaak. Perfect dus bij deze rosbiefrolletjes!

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën:

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de rode ui fijn. Meng de World Spice – Blend Chimichurri met de olijfolie, witte wijnazijn en gesnipperde rode ui tot een dressing.
  2. Halveer de zongedroogde tomaten in de lengte en verdeel deze samen met de rucola over de rosbiefplakjes.
  3. Rol vervolgens de rosbief op en snijd deze schuin doormidden.
  4. Serveer de rosbiefrolletjes met de chimichurri dressing.

Variatietip
Wanneer het gerecht niet lactose vrij hoeft te zijn voeg dan oude kaas toe aan de rosbiefrol. Rasp de oude kaas en verdeel deze over de rucola en zongedroogde tomaten.

Ingrediënten

– ½ rode ui
– 1 el World Spice Blend – Chimichurri
– 3 el olijfolie
– 1 el witte wijnazijn
– 60 g zongedroogde tomaten
– 30 g rucola
– 110 g rosbief