Tortilla wraps met gekruide zalm en komkommer-ananassalsa - Verstegen
  • Space
Space

Tortilla wraps met gekruide zalm en komkommer-ananassalsa

Tortilla wraps gevuld met gekruide zalm en komkommer-ananassalsa. Een heerlijke, snelle lunch voor doordeweeks of in het weekend.

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
  • Categorieën: Hoofdgerecht Lunch

Bereidingswijze


  1. Snijd de uitgelekte ananasschijven en de komkommer in kleine, fijne blokjes. Meng dit in een kom met het sap van de limoen, 1 el korianderblad en 1 el Pure specerijenmengeling - Jamaican Jerk en de crème fraîche.

  2. Snijd de verse zalm in blokjes. Verhit de olijfolie in een wokpan. Voeg de zalmblokjes en 1 el Pure specerijenmengeling - Jamaican Jerk toe en bak voor 2 à 3 minuten. Voeg eventueel naar smaak zout toe.

  3. Warm de tortilla wraps op volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met de ijsbergsla. Verdeel de komkommer-ananassalsa en gekruide zalmblokjes over de wraps. Serveer direct.

Ingrediënten

- 4 tortilla wraps
- 600 g verse zalm
- 50 g ijsbergsla
- ½ komkommer
- 1 limoen
- 4 ananasschijven op sap (blik of vers)
- 2 el crème fraîche
- 2 el Pure specerijenmengeling - Jamaican Jerk
- 1 el Korianderblad
- 2 el olijfolie
- zout, naar smaak