Tortilla wraps met gekruide zalm en komkommer-ananassalsa

Tortilla wraps met gekruide zalm en komkommer-ananassalsa. Een heerlijke, snelle lunch voor doordeweeks of in het weekend.

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Hoofdgerecht, Lunch

Bereidingswijze

1. Snijd de uitgelekte ananasschijven en de komkommer in kleine, fijne blokjes. Meng dit in een kom met het sap van de limoen, 1 el korianderblad en 1 el World Spice Blend – Jamaican Jerk en de crème fraîche.

2. Snijd de verse zalm in blokjes. Verhit de olijfolie in een wokpan. Voeg de zalmblokjes en 1 el World Spice Blend – Jamaican Jerk toe en bak voor 2 à 3 minuten. Voeg eventueel naar smaak Zeezout toe.

3. Warm de tortilla wraps op volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met de ijsbergsla. Verdeel de komkommer-ananassalsa en gekruide zalmblokjes over de wraps. Serveer direct.

Ingrediënten

– 4 tortilla wraps
– 600 g verse zalm
– 50 g ijsbergsla
– ½ komkommer
– 1 limoen
– 4 ananasschijven op sap (blik of vers)
– 2 el crème fraîche
– 2 el World Spice Blend – Jamaican Jerk
– 1 el Korianderblad
– 2 el olijfolie
Zeezout, naar smaak