Vegetarische ovenschotel met boontjes, champignons en zoete aardappel

Een lekkere vegetarische ovenschotel met verschillende groenten, zoals boontjes, champignons en zoete aardappel.

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Oventijd: 15 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Bijgerecht, Hoofdgerecht

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil de zoete aardappels en de pastinaak en snijd in blokjes van circa 2 x 2 cm.

2. Meng in een kom de verschillende groentes met de olijfolie en de Groentefinish – Mix voor Boontjes.

3. Leg de groente in een ovenschaal en rooster deze in een voorverwarmde oven voor circa 15 tot 20 minuten gaar.

Variatietip:
Rooster de groente ook eens in de airfryer.

Ingrediënten

– 2 grote zoete aardappels, circa 300 g geschild gewicht
– 2 pastinaken, circa 200 g geschild gewicht
– 200 g sperziebonen
– 125 g (kastanje)champignons
– 1 zakje Groentefinish – Mix voor Boontjes
– 4 el olijfolie

Benodigdheden

– Ovenschaal