Deze heerlijke vegetarische pan lasagne is een lasagne op moderne wijze, gevuld met paddenstoelen en verschillende groenten. De pan lasagne is op smaak gebracht met de World Spice Blend - Napoli.
Variatietip:
Vind je het lastig om hele lasagnebladen door de saus te doen? Breek ze dan gerust voor je ze gaat koken in stukjes of gebruik een andere soort pasta (let dan natuurlijk wel even op de bereidingstijd van die pasta).
Je kunt alle soorten groenten toevoegen aan de saus of vervangen. Denk hierbij eens aan aubergine in plaats van courgette of kastanje champignons of bospaddenstoelen in plaats van gewone champignons.
– 200 g gezeefde tomaten
– 150 g spinazie (vers)
– 125 g champignons
– 100 g ricotta
– 4-5 lasagnebladen
– 2 tenen knoflook
– 1 rode paprika
– 1 courgette
– 1 ui
– 4 tl World Spice Blend – Napoli
– zout
– olijfolie
– 1 handje verse basilicum, ter garnering
– Parmezaanse kaas, ter garnering