Viskoekjes van kabeljauw en mosselen - Verstegen
  • Space
Space

Viskoekjes van kabeljauw en mosselen

Deze viskoekjes zijn ideaal als gourmethapje om zelf te maken! Je maalt kabeljauw en mosselen tot een fijne massa en serveert ze vervolgens met Illie Billie Sweet Chili. Met dit recept kun je zo'n 15 koekjes maken, dus je hebt ruim voldoende als je met 6 personen gaat gourmetten!

Verstegen producten:

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Aantal Personen: 6 Personen
  • Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
  • Categorieën: Bijgerecht

Bereidingswijze


  1. Snijd de kabeljauwfilet in stukken en maal samen met de mosselen, vissaus en de Mix voor Vis fijn in een keukenmachine of met een staafmixer. Als de vis is gemalen tot een fijne massa, voeg dan het ei en de maïzena toe.

  2. Snijd de bosuien fijn.

  3. Vorm (het liefst met natte handen) koekjes van de gemalen vis. Bak de viskoekjes op de gourmetplaat en serveer met de fijngesneden bosui en Illie Billie Sweet Chili.

Ingrediënten

• 200 g kabeljauwfilet
• 150 g gekookte mosselen
• 2 el Mix voor Vis
• 1 tl vissaus
• 1 klein ei
• 1 el maïzena
• 3 bosuien
• zonnebloemolie
Illie Billie Sweet Chili, naar smaak