Meng het kipgehakt met de World Spice Blend - Ras el Hanout, het ei, het paneermeel en eventueel zout naar smaak. Verdeel het gehakt in 8 gelijke delen. Draai tot een kebab staaf van ongeveer 8 cm lang. Prik in elke kebab staaf een satéprikker.
Verhit de koekenpan met de olijfolie. Grill de kip kebab rondom bruin en gaar.
Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes en de bosui fijn. Meng dit met de magere yoghurt en Oregano in een kommetje.
Verhit de (durum) tortilla’s volgens aanwijzing op de verpakking. Verdeel de slabladeren en rode kool over de tortilla’s.
Verwijder de satéprikkers en leg op elke tortilla twee stukjes kip kebab. Garneer met de tomaten-yoghurt salsa en rol de tortilla op.
Ingrediënten
- 4 (durum) tortilla’s
- 350 g kipgehakt naturel
- 150 g fijngesneden rode kool
- 4 bladeren ijsbergsla
- 1 tomaat
- 100 g magere yoghurt
- 1 ei
- 1 bosui
- 50 g paneermeel
- 1 el World Spice Blend - Ras el Hanout
- 2 tl Oregano
- 2 el olijfolie