Wie zoet is, krijgt lekkers met deze Sinterklaas recepten

De lekkerste recepten voor Sinterklaas

Jongens, heb je ’t al vernomen? Sinterklaas is aangekomen! Laten we hem een warm welkom heten, met heerlijk snoepgoed om op te eten. Op zoek naar inspiratie voor een Sinterklaas lekkernij? Wij zetten hier een paar leuke recepten op een rij.

Sinterklaas cupcakes

Deze Sinterklaas cupcakes zullen je wel plezieren, want ze zijn zo leuk om samen te versieren! En niet moeilijk om te maken bovendien, in deze video laten we het zien.

Pittige speculaasjes

Wat past er nou beter bij Sinterklaas, dan overheerlijke speculaas? Deze speciale speculaasjes hebben pit, doordat er 'n beetje chilipoeder in zit.

Bekijk recept

Wentelteefjes van suikerbrood

Suikerbrood wentelteefjes met steranijsslagroom en walnootijs: klinkt dat niet verrukkelijk? “Dit heerlijke toetje moet je echt eens proberen!”, zeggen Sint en Piet nadrukkelijk.

Ragout pasteitje met Sinterklaas mijter

Van deze bijzondere ragout pasteitjes met champignons en prei, word jij vast heel blij! Voor de verandering is de smaak hartig en niet zoet, maar ook dat doet het op Pakjesavond goed.

Bekijk recept
Kruidnoten cheesecake

Heb jij op Pakjesavond wel eens genoten, van een overheerlijke cheesecake met… kruidnoten? Met een speciale specerijenmix voor koek en speculaas, een échte topper voor Sinterklaas.

Bekijk recept

Meer inspiratie?