Oranje Brulsaus - Verstegen

Brullen & smullen met Oranje Brulsaus!

We brullen het van de daken, Nederland heeft er een nieuwe saus bij: Oranje Brulsaus! Een heerlijke oranje, rijk gevulde saus die superlekker is bij veel van je favoriete gerechten en borrelhapjes. Om te brullen van geluk en te smullen van nieuwe smaken. Want met Oranje Brulsaus maak je heel veel lekkere gerechten nóg lekkerder. Hoe snel wordt Oranje Brulsaus jouw favoriet?

Inspireer ons en anderen met jouw gerecht! #brulsaus #brullenensmullen

Lekker voor iedereen

Oranje Brulsaus is een frisse, zoetzure saus die superlekker is bij je favoriete gerechten en snacks. De saus is rijk gevuld met grove stukjes ui en augurk, waardoor je géén garnering meer nodig hebt. Bovendien bevat de saus alleen de allerbeste kwaliteit kruiden en specerijen en geen toegevoegde kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. En dat proef je! De frisse, zoetzure tonen van de saus geven de Oranje Brulsaus haar unieke karakter. Een smaak die iedereen lekker zal vinden.

Heerlijke combinaties

Met Oranje Brulsaus zet je in een handomdraai de lekkerste en meest originele gerechten en borrelhapjes op tafel. Serveer Oranje Brulsaus bijvoorbeeld eens met nacho’s, frikandellen, kibbeling of frietjes. Of voeg de Oranje Brulsaus eens toe aan een broodje hamburger of een lekker stukje vlees. Probeer het zelf en ontdek dat Oranje Brulsaus heerlijk te combineren is met je favoriete gerechten.