Oranje Brulsaus - Verstegen

Brul Oranje naar de winst met Oranje Brulsaus!

Dit wordt het jaar van onze oranje leeuwen. Het Nederlands elftal gaat tijdens het EK voetbal op jacht naar de Europese titel. Aan ons om hen naar de winst te brullen. Als supporter van Oranje maak je er nu samen met Verstegen een oranje feestje van. Dit doe je natuurlijk met Oranje Brulsaus! Een heerlijke oranje, rijk gevulde saus om te brullen én te smullen!

Inspireer ons en anderen met jouw gerecht! #brulsaus #brullenensmullen

Lekker voor tijdens de wedstrijden

Oranje Brulsaus is een frisse, zoetzure saus die superlekker is bij je favoriete gerechten en snacks. En ideaal voor tijdens de wedstrijden van het Nederlands Elftal. De saus is dus oranje en rijk gevuld met grove stukjes ui en augurk, waardoor je géén garnering meer nodig hebt. Bovendien bevat de saus alleen de allerbeste kwaliteit kruiden en specerijen en geen toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. En dat proef je!

Wij houden van Oranje!

Met Oranje Brulsaus zet je in een handomdraai de lekkerste en meest originele gerechten en borrelhapjes op tafel. Je geeft er ook meteen een oranje tintje aan. Serveer Oranje Brulsaus bijvoorbeeld eens met nacho’s, frikandellen, kibbeling of frietjes. Of voeg de Oranje Brulsaus eens toe aan een broodje hamburger of een lekker stukje vlees. Laat je oranje fantasie de vrije loop!


Nederland staat als één oranje legioen achter onze oranje leeuwen. En we brullen hen vanuit huis naar de overwinning met Oranje Brulsaus. Laten we er dus een lekker EK van maken, mét Oranje Brulsaus!