Original Spice Blends | Verstegen

Original Spice Blends

Vertrouwde Verstegen-smaken, zonder zout! De Original Spice Blends zijn 100% natuurlijk, zonder kwaliteitsverlies op het gebied van smaak. Voor ieder wat wils: deze speciale blends zijn er in tientallen heerlijke smaakcombinaties. Voor nasi en bami, tot pasta, tot omelet en stoofvlees. Met deze kruidenmixen, verpakt in een handig voorraadpotje, zet je altijd snel en makkelijk een lekker én verantwoord gerecht op tafel. Welk gerecht maak jij klaar met de Original Spice Blends?

Receptinspiratie 🍽

Krokante Mac & Cheese uit de oven

Herken jij dat? Bij een ovenschotel met een knapperige bovenlaag wil iedereen altijd de lekkerste randjes. Serveer deze krokante Mac & Cheese in één persoonspannetjes of ovenbestendige schaaltjes. Zo krijgt iedereen dan z’n eigen krokante korst en rand. Deze Mac & Cheese is gemaakt met de Spicy Blend voor Mac & Cheese, 100% natuurlijk en zonder toegevoegd zout.

Bekijk recept

Recepten

Verstegen Smaakpartner van de Nierstichting

Voor Verstegen zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Daarom leveren we alleen de allerbeste kwaliteit. Met onze producten willen we iedereen laten genieten van lekker, maar ook verantwoord en gezond eten. Dit doen we onder andere door het ontwikkelen van kruiden en kruidenmixen zonder zout. Samen met de Nierstichting besteden we aandacht aan het belang van minder zout eten. Bijna alle Nederlanders eten meer zout dan de maximaal aanbevolen hoeveelheid van 6 gram per dag en dit kan leiden tot nierschade en nierziekten.