Deze pittige aardappelsalade past goed als bijgerecht tijdens een gourmetavond. De bleekselderij, cornichons en kappertjes zorgen voor een frisse smaak aan deze salade.
1. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes van ongeveer 2 bij 2 cm. Kook ze in gezouten water tot ze gaar zijn (circa 15 minuten). Giet af en laat afkoelen.
2. Snijd de bleekselderij en cornichons in kleine blokjes en hak de kappertjes grof. Snijd de peterselie fijn.
3. Meng in een kommetje de mayonaise met de Griekse yoghurt en de World Spice Blend – Cajun. Breng eventueel op smaak met een beetje citroensap.
4. Meng de aardappelen, bleekselderij, cornichons en kappertjes door elkaar en voeg de cajunsaus toe tot er een romige aardappelsalade ontstaat. Meng als laatste de peterselie door de pittige aardappelsalade.
– 750 g vastkokende aardappelen
– 1 stengel bleekselderij
– 8 cornichons (kleine augurkjes)
– 2 el kappertjes
– 100 ml mayonaise
– 100 ml Griekse yoghurt
– 2 el World Spice Blend – Cajun
– citroensap, naar smaak
– 1/2 bosje peterselie