Groente van de barbecue kan ontzettend goed! Proef het in dit recept voor gevulde portobello’s met paprika, tomaat, rode ui en mozzarella. Lekker met een Marokkaans tintje.
1. Maak de portobello’s schoon en snijd het steeltje er vanaf.
2. Meng de olijfolie met de World Spice Blend – Ras el Hanout tot een gladde marinade. Besmeer de portobello’s zowel aan de binnen- als de buitenkant met de marinade.
3. Snijd de mozzarella, paprika, tomaten en rode ui in even grote stukjes. Verdeel dit over de 4 portobello’s.
4. Steek de BBQ aan. Leg de portobello’s op indirect vuur op de BBQ, bijvoorbeeld in een aluminiumbakje. Grill ze in circa 10 à 15 minuten gaar.
– 4 grote portobello‘s
– 3 el World Spice Blend – Ras el Hanout
– 1 bol mozzarella (koemelk)
– 1 gele paprika
– 2 tomaten
– 1 rode ui
– 5 el olijfolie