Een hartig visgerecht kan niet missen bij een high tea! Maak daarom deze wrap bites met zalm, tuinkers en crème fraîche. De crème fraîche meng je met de World Spice Blend - Vadouvan kruiden, zodat de wraps een pittige, maar ook licht zoete smaak krijgen. Samen met de frisse komkommer is dit de perfecte smaakcombinatie voor bij de gerookte zalm.
1. Meng de World Spice Blend – Vadouvan kruiden met de crème fraîche. Schaaf linten van de komkommer met een kaasschaaf of mandoline. Snijd de tuinkers los.
2. Verdeel de crème fraîche over de wortelwraps en verdeel hier de tuinkers overheen. Beleg de helft van de wrap met de gerookte zalm en leg hier de komkommerlinten op.
3. Rol de wrap op en pak deze in met aluminiumfolie. Leg de wraps in de koelkast voor 30 minuten zodat deze stevig worden.
4. Haal de wraps uit de koelkast en snijd deze schuin in stukken van 3 cm breed. Serveer de wrap bites.
Variatietip:
Vervang de zalm door gerookte kalkoenfilet voor de vleesvariant van dit gerecht.
– 1 el World Spice Blend – Vadouvan
– 100 g crème fraîche
– 150 g komkommer
– 15 g tuinkers
– 3 st wortelwraps
– 170 g gerookte zalm
– Kaasschaaf of mandoline
– Aluminiumfolie