Vegetarische pastasalade met broccoli en geitenkaas

Een frisse vegetarische pastasalade met broccoli, cherrytomaten, geitenkaas en cashewnoten.

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Hoofdgerecht, Lunch, Pasta, Salade

Bereidingswijze

1. Snijd de broccoli in kleine roosjes, de cherrytomaten in vieren, de zachte geitenkaas in blokjes en de rode ui in halve ringen. Hak de cashewnoten grof.

2. Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking. Spoel af onder koud water, voeg 1 el olijfolie toe en meng door elkaar.

3. Breng ondertussen een ruime pan met water aan de kook. Kook de broccoli in 6 à 7 minuten beetgaar. Giet de broccoli af.

4. Meng de pasta met de rode ui, cherrytomaten en broccoli. Voeg de Groentefinish – Mix voor Broccoli en 3 el olijfolie toe. Meng door elkaar. Garneer de salade met de zachte geitenkaas en de cashewnoten. Serveer direct.

Ingrediënten

– ½ broccoli
– 250 g cherrytomaten
– 125 g zachte geitenkaas
– 75 g cashewnoten
– 200 g pasta, bijv. fusilli
– 1 rode ui
– 1 zakje Groentefinish – Mix voor Broccoli
– 3 el olijfolie
– peper en zout, naar smaak