Op zoek naar een lekkere dip voor tijdens een borrelavondje? Maak deze frisse yoghurtdip met citroen en pistache. De World Spice Blend - Za’atar in combinatie met de pistachenoten zorgen voor een net wat vollere smaak aan de frisse yoghurt. Heerlijk te combineren met vers naanbrood!
1. Rasp de schil van de citroen en meng dit door de Griekse yoghurt samen met de helft van de World Spice Blend – Za’atar.
2. Hak de pistache grof, verdeel deze samen met de overige World Spice Blend – Za’atar en olijfolie over de Griekse yoghurt en serveer de yoghurtdip.
Tip: serveer de yoghurtdip met naanbrood.
Variatietip:
Serveer als extra topping granaatappel op de Griekse yoghurt.
– 1 citroen
– 200 g Griekse yoghurt, 10% vet
– 1 el World Spice Blend – Za’atar
– 10 g pistache
– 1 el olijfolie