Energierepen met banaan en satésaus

Deze energierepen met banaan, satésaus, verschillende noten en havermout geven een extra boost en zijn dus perfect als snack. Met dit recept maak je circa 10 energierepen. Je kunt ze ook prima invriezen.

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Oventijd: 25 minuten
  • Aantal Personen: 5 Personen
  • Categorieën: Ontbijt, Snacks

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 175°C.

2. Hak de pure chocolade fijn. Prak de bananen in een kom en meng de Satésaus (kant-en-klaar), cacao, havermout en driekwart van de noten erdoor.

3. Bekleed een ovenschaal van 20 x 20 cm met bakpapier en schep het mengsel erin. Strijk de bovenkant glad en duw de stukjes chocolade en de overige noten erin.

4. Bak 25 minuten in de oven, laat helemaal afkoelen en snijd in repen.

Ingrediënten

– 4 rijpe bananen
– 150 g Satésaus (kant-en-klaar)
– 1 el cacao
– 110 g grove havermout
– 75 g pinda’s, amandelen en walnoten
– 30 g pure chocolade

Benodigdheden

– Ovenschaal 20×20
– Bakpapier