Gevulde vegetarische gehaktwraps. Deze gevulde wraps met o.a. vegetarisch gehakt en mais zijn een lekkere, makkelijke maaltijd voor doordeweeks. De vernieuwde gehaktmixen van Verstegen bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Nu nog meer smaak! De pure smaak van de verbeterde receptuur wordt helemaal bepaald door natuurlijke ingrediënten.
1. Verwarm de oven voor op 225 °C, op de grillstand. Snijd de champignons fijn, de tomaten in blokjes en de ijsbergsla in kleine snippers. Laat de mais uitlekken.
2. Verhit de olijfolie in een pan. Voeg het vegetarisch gehakt, de champignons en het zakje Mix voor Gehakt – Met Uitjes toe. Bak dit rul. Voeg vervolgens de blokjes tomaat en uitgelekte mais toe. Bak alles voor 2 minuten.
3. Leg de tortilla’s op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de tortilla’s met de knoflooksaus en verdeel het gehaktmengsel over alle tortilla’s. Laat de wraps plat op de bakplaat liggen, schuif de bakplaat in het midden van de oven en grill de gevulde tortilla’s voor 2 à 3 minuten (Tip: Doe dit eventueel in delen).
4. Beleg de tortilla’s met de ijsbergsla. Rol de vegetarische wraps op en serveer direct.
– 8 tortilla wraps
– 400 g vegetarisch gehakt
– 1 krop ijsbergsla
– 4 grote trostomaten
– 250 g champignons
– 1 blikje mais à 150 g
– 1 zakje Mix voor Gehakt – Met Uitjes
– 3 el olijfolie
– 8 tl knoflooksaus
– Bakpapier
– Bakplaat