Een fris vispakketje uit de oven met verschillende soorten groenten en kabeljauw. Een heerlijk ovengerecht waar het hele gezin dol op is! Makkelijk en snel zet je op een doordeweekse dag dit gerecht op tafel.
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de worteltjes uitlekken. Halveer de haricot verts.
2. Meng 2 el olijfolie met 2 el Verstegen mix voor Vis – Natriumarm. Deel de kabeljauwfilet in 4 stukken en bestrijk met het mengsel.
3. Verhit een wokpan met de rest van de olijfolie. Wok de krieltjes en haricot verts tot ze half gaar zijn. Voeg de worteltjes toe en eventueel Zwarte peper naar smaak toe.
4. Verdeel de groenten over de 4 stukken bakpapier. Leg de kabeljauwfilet op de groenten en vouw het bakpapier dicht als een pakketje.
5. Laat het vispakketje in circa 10 minuten garen in een voorverwarmde oven.
– 350 g haricot verts
– 400 g kabeljauwfilet
– 2 el Verstegen mix voor Vis – Natriumarm
– 450 g mini krieltjes
– 300 g blik worteltjes
– 4 el olijfolie
– Zwarte peper, naar smaak
– 4 stukken bakpapier