Michel Driessen in Opinieblad Forum in gesprek met een activist van Greenpeace

Wat als een ondernemer met duurzame ambities in gesprek gaat met een activist van Greenpeace? Is er begrip voor diens dagelijkse dilemma’s of worden die vooral als smoesjes gezien? Greenpeace Nederland versus Verstegen Spices & Sauces: ‘Gaan ze elkaar vinden?’

Greenpeace Nederland versus Verstegen Spices & Sauces: twee verschillende partijen, gaan ze elkaar vinden in de strijd voor een duurzame toekomst? Onze CEO Michel Driessen ging onlangs in gesprek met een activist van Greenpeace. Ontdek hoe zij hun perspectieven delen en dilemma’s bespreken in het artikel.

Michel Driessen: “Verstegen is een familiebedrijf met een andere blik op de horizon. Ik heb de hoop dat het bedrijf schoon overgaat naar de volgende generatie, wie weet naar een van mijn kinderen, en dat ze met een schone lei kunnen beginnen. Andere bedrijven – en zeker de beursgenoteerde – hebben wellicht een andere filosofie over de toekomst. Ik ben ook de enige aandeelhouder bij Verstegen. Niemand die tegen mij zegt dat ik vooral meer geld moet verdienen. Ik kan me blijven richten op die duurzaamheid.”

Foto: Dida Mulder

Lees het volledige artikel