Tex-mex rijstsalade met avocado

In een doordeweeks weekmenu kan dit gerecht niet ontbreken. Je zet met deze Mexicaanse rijstsalade met frisse groenten en zwarte bonen een kleurrijk geheel op tafel. Door de World Spice Meal - Burrito geef je de salade een heerlijke smaak van gerookt paprikapoeder en oregano. Bovendien bevat de blend 100% natuurlijke ingrediënten en geen toegevoegd zout.

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Bijgerecht, Hoofdgerecht, Salade

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af en meng met de World Spice Meal – Burrito. Laat afkoelen.
  2. Spoel de mais en zwarte bonen af en laat deze uitlekken.
  3. Snijd de paprika’s en avocado in blokjes, de rode ui in dunne ringen en hak de koriander grof.
  4. Meng de rijst met de rode ui, paprika, avocado, mais, bonen en avocado. Pers het sap van de limoen erdoor en garneer met koriander.

Ingrediënten

• 200 g zilvervliesrijst
• 2 el World Spice Meal – Burrito
• 1 blik mais (á 300 gram)
• 1 blik zwarte bonen (á 300 gram)
• 1 rode paprika
• 1 groene paprika
• 1 avocado
• 1 rode ui
• 0,5 bosje koriander
• 1 limoen