De AGV-traybake wordt aangemaakt met de Verstegen Tafelgoud kruiden wat ervoor zorgt dat de smaken versterkt worden en het huis zich vult met de heerlijke aroma’s van deze snelle en eenvoudige traybake. Het is een ideaal gerecht voor drukke huishoudens.
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwarm een pan met 2 el olijfolie en schroei de gehaktballen in 5 minuten dicht.
2. Meng 1 el Tafelgoud met de voorgekookte krieltjes, broccoliroosjes en crème fraîche.
3. Verdeel de voorgekookte krieltjes, broccoliroosjes en gehaktballen over de ovenschaal en verdeel hier als laatste de geraspte oude kaas over.
4. Plaats de ovenschaal 20 minuten in de voorverwarmde oven tot de gehaktballen gaar zijn.
5. Verdeel voor het serveren het overige Tafelgoud over de ovenschotel.
Variatietip:
Wanneer het gerecht lactosevrij moet blijven worden de crème fraîche en geraspte oude kaas vervangen door rode pesto en plantaardige geraspte kaas.
– 2 el olijfolie
– 500 g gehaktballen
– 2 el Tafelgoud
– 800 g voorgekookte krieltjes
– 400 g broccoliroosjes
– 200 g crème fraîche
– 75 gr geraspte oude kaas
– Ovenschaal