Bietentartaar met paling

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Voorgerecht

Bereidingswijze

1. Snijd de bieten in blokjes van 1 cm. Halveer de appels verwijder het klokhuis en snijd in blokjes van 1 cm.

2. Snijd de paling in stukken van 8 cm. Meng de bieten met de olijfolie en 2/3 van de Verstegen WSB Za’atar. Pluk de dille grof.

3. Verdeel ¼ deel van de bieten over de ronde steekvorm en druk dit aan. Verdeel hier ¼ deel van de appel over en druk aan. Herhaal dit nog 3 keer, zodat er 4 torentjes ontstaan.

4. Verdeel de paling over de torentjes en garneer met de resterende Verstegen WSB Za’atar en dille.

Variatietip
Liever geen vis? Vervang de paling dan door carpaccio.

Ingrediënten

– 400 g gekookte bieten
– 2 appels
– 200 g paling
– 1 el olijfolie
– 1 ½ el Verstegen WSB Za’atar
– 3 takjes dille

Benodigdheden

– Ronde uitsteekvorm 10 Ø