1. Snijd de bieten in blokjes van 1 cm. Halveer de appels verwijder het klokhuis en snijd in blokjes van 1 cm.
2. Snijd de paling in stukken van 8 cm. Meng de bieten met de olijfolie en 2/3 van de Verstegen WSB Za’atar. Pluk de dille grof.
3. Verdeel ¼ deel van de bieten over de ronde steekvorm en druk dit aan. Verdeel hier ¼ deel van de appel over en druk aan. Herhaal dit nog 3 keer, zodat er 4 torentjes ontstaan.
4. Verdeel de paling over de torentjes en garneer met de resterende Verstegen WSB Za’atar en dille.
Variatietip
Liever geen vis? Vervang de paling dan door carpaccio.
– 400 g gekookte bieten
– 2 appels
– 200 g paling
– 1 el olijfolie
– 1 ½ el Verstegen WSB Za’atar
– 3 takjes dille
– Ronde uitsteekvorm 10 Ø