Bloemkoolcurry met cashewnoten - Verstegen
  • Space
Space

Bloemkoolcurry met cashewnoten

Deze vegetarische bloemkoolcurry zit boordevol groenten, wel 450 gram per persoon! Serveer de curry met rijst en garneer met cashewnoten. Door de Spice Blend voor Vega, waar miso in zit, proef je een hartige smaak aan je vegetarische gerecht.

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Aantal Personen: 2 Personen
  • Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze


  1. Snipper de ui, snijd de bloemkool, paprika, winterpeen en courgette in gelijke blokjes.

  2. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Kook de bloemkool in de tussentijd beetgaar in circa 8 minuten en giet deze af.

  3. Fruit de ui. Voeg de paprika en wortel toe en bak deze circa 2 minuten. Voeg de courgette en de Spice Blend voor Vega - Bloemkool Curry toe en bak deze circa 2 minuten mee. Voeg de kokosmelk en bloemkool toe en verwarm nog 2 minuten.

  4. Serveer de bloemkool curry met de rijst. Garneer het geheel met de cashewnoten.

Ingrediënten

- 1 ui
- 1 kleine bloemkool
- 1 paprika
- 1 kleine winterpeen
- 1 kleine courgette
- 150 g rijst
- 4 tl Spice Blend voor Vega - Bloemkool Curry
- 1 el olie
- 200 ml kokosmelk
- 1 handje cashewnoten