Deze vegetarische couscoussalade is op smaak gebracht met de World Spice Meal - Couscous. De couscoussalade bevat kikkererwten, puntpaprika, erwten, snoeptomaten en rozijnen. Garneer het gerecht met amandelschaafsel en koriander.
1. Meng in een kom de couscous en rozijnen met de World Spice Meal – Couscous. Voeg hier 150 ml gekookt water aan toe. Blijf roeren tot de couscous gaar is.
2. Laat de doperwten ontdooien. Snijd de puntpaprika, snoeptomaten en feta in blokjes en spoel de kikkererwten af. Voeg de puntpaprika, doperwten, snoeptomaten, feta, kikkererwten, olijfolie en citroensap toe aan de couscous en rozijnen.
3. Garneer de couscoussalade met het amandelschaafsel en de koriander.
– 100 g couscous
– World Spice Meal – Couscous naar smaak
– 3 el (olijf)olie
– 150 ml water
– 200 g snoeptomaten
– 150 g doperwten (diepvries)
– 130 g kikkererwten
– 1 puntpaprika
– 100 g feta
– 1 handje rozijnen
– 1 el amandelschaafsel
– sap van 1 citroen
– koriander