Crispy potatoes met tomato ketchup

Op zoek naar een verrassend bijgerecht? Wij hebben er eentje voor je klaarstaan! Namelijk crispy potatoes met tomato ketchup. Door de Parmezaanse kaas worden de krieltjes extra krokant. Serveer met tomato ketchup voor een perfecte balans tussen zout en fris.

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Oventijd: 20 minuten
  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Bijgerecht

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180°C. Zet de krielaardappelen in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook de krielaardappelen in 6 minuten beetgaar en giet af.

2. Meng de krielaardappelen met de Paprikapoeder, Parmezaanse kaas poeder, Zwarte Peper, Zeezout en olijfolie en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.

3. Druk de krielaardappelen plat met een lepel en plaats deze 20 minuten in de voorverwarmde oven.

4. Serveer de krokante krieltjes met de Guilt Free – Tomato Ketchup.

Variatietip
Wanneer je de krokante aardappeltjes lactose vrij wilt houden, vervang de Parmezaanse kaas dan door gehakte peterselie.

Ingrediënten

– 600 g krielaardappelen
– 1 el Paprikapoeder
– 40 g Parmezaanse kaas poeder
– ½ tl Zwarte Peper
– ½ tl Zeezout
– 1 el olijfolie
– 4 el Guilt Free – Tomato Ketchup