Dit gerecht van ei muffins met zalm kan heerlijk gemaakt worden als ontbijt voor in het weekend of juist voor tijdens een brunch of lunch. Ook ideaal om te serveren met Pasen.
1. Verwarm de oven voor op 175ºC. Vet de muffin vorm in. Snijd de gerookte zalm in kleine snippers. Snijd de lente-ui in ringen en snipper de verse bieslook fijn.
2. Breek de eieren in een kom en kluts de eieren met de room en de melk op. Voeg de World Spice Meal – Omelet toe en kluts erdoor. Voeg de gerookte zalm en lente-ui toe.
3. Schenk het beslag in de ingevette muffin vorm en bestrooi met de bieslook.
4. Zet de vorm in een voorverwarmde oven en bak dit in circa 15 minuten gaar.
– 100 g gerookte zalm
– 6 eieren
– 400 ml crème fraîche
– 200 ml melk
– 5 g verse bieslook
– 2 lente-ui
– 5 tl World Spice Meal – Omelet
– boter, voor invetten vorm
– zout en peper, naar smaak
– Muffin vorm