Binnenkort een feestje, borrelavond of ouderwets bankavondje? Haal de toastjes uit de kast en maak deze heerlijke eiersalade! De salade wordt op smaak gebracht met World Spice Blend - Vadouvan, wat zorgt voor een pittige, licht zoete en rokerige smaak. Dat wordt gegarandeerd genieten!
1. Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren in 8 minuten hard. Laat de eieren schrikken onder koud water.
2. Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren in 8 minuten hard. Laat de eieren schrikken onder koud water.
3. Snijd de eieren in stukken van 1 cm en meng dit met de fijngesneden bieslook, mayonaise en de World Spice Blend – Vadouvan kruiden in een kom. Garneer met de overige bieslook.
Tip: serveer de salade met brood.
Variatietip:
Als extra toevoeging in de salade, kunnen er uitgebakken spekjes aan toegevoegd worden. Bak deze met 1 el olijfolie in 6 minuten krokant, laat de spekjes vervolgens afkoelen in een zeef. Meng deze met de mayonaise en bieslook door de eieren heen.
– 5 eieren
– 5 g verse bieslook
– 70 g mayonaise
– 1 el World Spice Blend – Vadouvan