Frisse couscoussalade met komkommer en koriander - Verstegen
  • Space
Space

Frisse couscoussalade met komkommer en koriander

Een frisse couscoussalade uit het Midden-Oosten met verse groenten, koriander en limoen. Lekker als bijgerecht.

Verstegen producten:

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Moeilijkheidsgraad:
  • Categorieën: Hoofdgerecht Lunch Salade

Bereidingswijze


  1. Wel de couscous met de rozijnen volgens de aanwijzing op de verpakking.

  2. Snijd de komkommer, tomaten en feta kaas in blokjes. Snipper de rode ui fijn. Snijd de cashewnoten in grove stukken. Hak de koriander fijn en rasp de limoen.

  3. Meng in een serveerschaal de afgekoelde couscous met de Liquid Spice Blend - Ras el Hanout en voeg naar smaak olijfolie toe. Voeg de gesneden groenten, fetakaas en noten toe aan de couscous. Voeg eventueel zout naar smaak toe.

  4. Garneer de salade met de koriander en citroenrasp.


Variatietip
Voeg ook eens gerookte kip toe aan deze frisse couscoussalade.

Ingrediënten

- 400 g couscous
- 75 g rozijnen
- 1 komkommer
- 4 tomaten
- 100 g feta kaas
- 1 rode ui
- 50 g ongezouten cashewnoten
- 6 el Liquid Spice Blend - Ras el Hanout
- 1 bosje koriander à 15 g
- 1 limoen
- (olijf)olie
- zout, naar smaak