Fusilli met krokante spek en manchego - Verstegen
  • Space
Space

Fusilli met krokante spek en manchego

Liefhebber van pasta? Ga dan aan de slag met deze romige fusilli met krokante spek en manchego. De krokante spek zorgt voor een lekkere bite in de pasta, terwijl de pasta zelf romig en vol van smaak is door de combinatie van crème fraîche en de pastakruiden.

Verstegen producten:

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Oventijd: 15 minuten
  • Aantal Personen: 4Personen
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snijd de knoflook fijn. Breng een pan met water aan de kook, kook de fusilli tricolore volgens de beschrijving op de verpakking en giet af.
2. Verdeel het ontbijtspek over een met bakpapier beklede bakplaat, plaats in de voorverwarmde oven en bak 15 minuten tot de spek krokant is.
3. Verwarm ondertussen een pan met de olijfolie en bak de knoflook 3 minuten tot glazig. Voeg de Italiaanse roerbakgroenten toe en bak 3 minuten mee.
4. Roer de World Spice Meal - Pasta Verde en crème fraîche door de groenten en voeg de pasta toe.
5. Snijd de manchego in smalle punten. Verdeel de pasta over de borden en garneer met de krokant gebakken spek en manchego.

Variatietip
Vervang de krokante spek door warm gerookte zalm als vis variant op dit gerecht. Snijd deze in stukken en meng door de pasta.

Ingrediënten

- 1 teen knoflook
- 400 g fusilli tricolore
- 200 g ontbijtspek
- 1 el olijfolie
- 400 g Italiaanse roerbakgroenten
- 2 el World Spice Meal - Pasta Verde
- 150 g crème fraîche
- 120 g manchego

Benodigdheden

- Bakpapier