Ontdooi de garnalen volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Meng de garnalen met de World Spice Blend - Cajun en de zonnebloemolie. Laat even kort marineren.
Snijd ondertussen de tomaten in partjes, de rode ui in halve ringen en de komkommer in halve plakjes. Halveer de zwarte olijven. Snijd de verse bieslook fijn. Meng alles in een kom en besprenkel met de olijfolie.
Verwarm een wokpan op het vuur en bak de gamba’s in ongeveer 5 minuten gaar en voeg aan het eind de taugé toe om nog even mee te verwarmen. Serveer de gamba’s met de rijst en de salade.
Ingrediënten
- 400 g gepelde garnalen (diepvries)
- 400 g rijst naar keuze
- 1,5 el World Spice Blend - Cajun - 2 el zonnebloemolie
- 5 trostomaten
- 1 rode ui
- 50 g zwarte olijven
- ½ komkommer
- 3 g verse bieslook
- 1 el olijfolie extra vierge
- 250 g taugé