Gebakken vegetarische rookworst

Borrelavond op de planning staan? Vul de borrelplank met deze gebakken vegetarische rookworst! De rookworst wordt op smaak gebracht met World Spice Blend - Habanero. De pittige smaak van de Habanero kruiden wordt in balans gebracht met frisse crème fraîche. Maak het gerecht af met zongedroogde tomaten. Dat wordt smullen!

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën:

Bereidingswijze

1. Snijd de vegetarische rookworst in stukken van 2 cm.

2. Verwarm een pan met olijfolie en bak de vegetarische rookworst in 5 minuten goudbruin. Voeg na 2 minuten bakken de World Spice Blend – Habanero kruiden toe en bak deze mee.

3. Hak ondertussen de dille fijn en meng dit door de crème fraîche.

4. Prik de zongedroogde tomaten aan een prikker en prik hier vervolgens de gebakken rookworst op. Serveer de rookworstprikkers met de crème fraîche.

Variatietip:
Wanneer je het gerecht lactose vrij wilt houden vervang dan de crème fraîche door paprika hummus. Serveer deze bij de opgebakken rookworst.

Ingrediënten

– 200 g vegetarische rookworst
– 1 el olijfolie
– 1 el World Spice Blend – Habanero
– 3 g verse dille
– 60 g crème fraîche
– 100 g parten zongedroogde tomaten

Benodigdheden

– prikkers